Styrket Samarbejde

 

Dialogværktøj: Styrket samarbejde: Nye veje til bedre samarbejde på uddannelsesinstitutioner – med systematisk inddragelse og professionel kapital. Hent materialet.

Fem podcasts om styrket samarbejde: Hvad skaber et godt samarbejde på uddannelsessteder? Hør erfaringer fra skoler og ekspeters viden. Et supplement til dialogværktøjet. Hør de fem podcasts.

Del: - -

Nyt dialogværktøj: Styrket samarbejde

Hæftet peger på nye veje til bedre arbejdsmiljø på uddannelsesinstitutioner — med systematisk inddragelse og professionel kapital. Værktøjet sætter fokus på fem centrale aspekter af samarbejdet mellem ledere og medarbejdere på uddannelsesinstitutioner.

Mange uddannelsesinstitutioner vælger i disse år at sætte fokus på deres samarbejde. Både det direkte samarbejde mellem ledelse og medarbejdere og samarbejdet mellem ledelsen og medarbejderrepræsentanter.

Et styrket samarbejde kan dels give et bedre arbejdsmiljø og dels en øget kvalitet i kerneopgaven: at skabe trivsel, læring og dannelse for elever, kursister og studerende.

Nyt dialogværktøj: Styrket samarbejde

BFA Velfærd og Offentlig administration har i februr 2020 lanceret dialogværktøjet Styrket samarbejde som sætter fokus på fem centrale temaer, der er fælles for uddannelsesinstitutioner, der lykkes med opgaven.

De fem temaer er:

Fem podcasts som supplement

De fem temaer udfoldes desuden i fem podcast-episoder med anbefalinger fra eksperter og konkrete eksempler fra en række skoler. Hør de fem podcasts her.

Konferencepræsentationer på video

Det samlede materiale blev præsenteret på konferencen Stærkt samarbejde på uddannelsesinstitutioner, som fandt sted i Odense d. 24. februar 2020. Se videoer og præsentationer fra konferencen her

Andre hjemmesider om samarbejde og social kapital

Social kapital på Arbejdsmiljøweb.dk
Genvej til alle materialer og værktøjer om social kapital på Arbejdsmiljøweb.

Team- og projektarbejde på Arbejdsmiljøweb.dk
Genvej til indhold om team- og projektarbejde på Arbejdsmiljøweb.


Senest revideret den 6. december 2021