Stærke arbejdsfællesskaber på universiteterne


Stærke arbejdsfællesskaber på universiteterne: En guide til bedre samarbejde og faglig feedback i forsker- og undervisergrupper

Strong working communities in the universities

A guide for better collaboration and academic feedback for research and teaching groups. Download the magazine.

Roadshow: Stærke arbejdsfællesskaber på universiteterne

Universiteterne er højpræstationsmiljøer, befolket af specialiserede og kreative medarbejdere, der har fokus på at yde deres absolut bedste. Et styrket fokus på samarbejdet kan løfte trivslen og kvaliteten i kerneopgaven. Bliv introduceret til et nyt materiale og få inspiration og værktøjer. Det sker 31. oktober i København, 9. november i Kolding og medio november i Aalborg.

Et nyt materiale, ’Stærke arbejdsfællesskaber på universiteterne’, giver inspiration og værktøjer til at styrke det psykiske arbejdsmiljø på universiteterne gennem bedre samarbejde og faglig feedback i forsker- og undervisningsgrupper.

I oktober-november afholdes et roadshow med tre stop, hvor deltagerne bliver introduceret til materialet og afprøver metoder. Møderne faciliteres af BFA Velfærd & Offentlig administrations rådsmedlemmer og sekretariatet. Mød Trine Madsen/CBS (i København), Søren Bjerregård Kjær (i Kolding) eller Martin Mølholm (i Aalborg) sammen med projektleder Mads Kristoffer Lund.

Hvor?

Møderne foregår:

  • Onsdag 31. oktober kl. 13-15.30 i Holst Auditoriet, Mærsk-tårnet, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N
  • Fredag 9. november kl. 13-15.30 i Lokale 41.01, Syddansk Universitet, Universitetsvej 1, 6000 Kolding
  • Torsdag 15. november kl. 13-15.30 på Aalborg Universitet, Rendsburggade 14, lokale 5.125 og 5.127, 9000 Aalborg

Hvem?

Møderne retter sig mod ledelse, samarbejdsfora og deltagere i forsker- og undervisergrupper på universiteterne – og konsulenter, der har med disse at gøre.

Hvordan?

Det er gratis at deltage på møderne, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse eller afbud afgivet senere end 7 dage før afholdelse af mødet.

Deltagerne modtager et gratis eksemplar af materialet ’Stærke arbejdsfællesskaber på universiteterne’, og der serveres kaffe, te og kage.  

Se programmet her.

Gå til tilmeldingssiden her.